Αυτά είναι τα θρίλερ έχουν βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα! - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά είναι τα θρίλερ έχουν βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα!

Αυτά είναι τα θρίλερ έχουν βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα!

Τολμάς να τα δεις;

Σοκαριστικές ιστορίες με άτομα της «διπλανής» πόρτας που βασίζονται σε εντελώς πραγματικές καταστάσεις! Ακραίο; Και όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!
Ωστόσο να δηλώσουμε ότι δε πρόκειται για splatter, ούτε για ταινίες με ιστορίες διάσημων δολοφόνων.

Christiane F- We Children From Bahnhof Zoo
H πραγματική ιστορία μιας 15χρονης κοπέλας στο Βερολίνο του 1977 που έχει βυθιστεί στον κόσμο της ηρωίνης και της πορνείας, συγκλονίζει ακόμη και σήμερα.

True Story
Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο James Franco και υποδύεται τον Christian Longo έναν φαινομενικά συνηθισμένο Αμερικανό πολίτη που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της γυναίκας του και των παιδιών του.

Heaven Knows What
Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο τοξικομανείς, η οποία περνάει από πολλά οδυνηρά στάδια. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, «ανακαλύφθηκε» στο δρόμο από τον σκηνοθέτη της ταινίας, καθώς ζητούσε χρήματα για να πάρει τη δόση της. Η ερμηνεία της είναι συγκλονιστική, ακριβώς επειδή είναι αληθινή.

Elephant
Η ταινία τοποθετείται στο Watt High School στο Όρεγκον και βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Columbine Massacre όπου δεκατρία άτομα σκοτώθηκαν και 24 ακόμα τραυματίστηκαν.
Ήταν η πρώτη μαζική επίθεση με όπλα σε σχολείο της Αμερικής που έφερε στο προσκήνιο το τεράστιο ζήτημα για την οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη βία στα βιντεοπαιχνίδια, τη χρήση του ίντερνετ και το bullying στο σχολείο.

Bully
Η ιστορία του έφηβου Bobby Kent, τον οποίο δολοφόνησαν οι φίλοι του ύστερα από συστηματική σωματική, νοητική και σεξουαλική κακοποίηση που είχαν υποστεί από τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->