Στην Ελλάδα η Bentley Continental GT (τιμή) - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Στην Ελλάδα η Bentley Continental GT (τιμή)

Στην Ελλάδα η Bentley Continental GT (τιμή)

Σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση με επώνυμες παρουσίες, πραγματοποιήθηκε η εντός ελληνικών συνόρων παρουσίαση της ολοκαίνουργιας Bentley Continental GT.
Το νέο εντυπωσιακό αυτοκίνητο της βρετανικής μάρκας ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του κοσμικού gala με θέμα «Luxury is Back», που αφορούσε την πολυτέλεια και εκφραζόταν μέσα από εξαιρετικές ανθρώπινες τεχνολογικές κατασκευές.
Αυτό διοργανώθηκε από κοινού από τη Bentley, τον ιστορικό οίκο κοσμημάτων και υψηλής ωρολογοποιίας «Πατσέας» και τη Bang & Olufsen, τη δανέζικη premium μάρκα συστημάτων ήχου και εικόνας. Ειδικά για την εκδήλωση είχε ανεγερθεί στον αίθριο χώρο ανάμεσα στο κοσμηματοπωλείο και τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bentley στην Ελλάδα, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, μία εντυπωσιακή πολυτελής κατασκευή και τη νέα Bentley Continental GT αποκάλυψε στους εκατοντάδες προσκεκλημένους ο Νίκολας Μπέρναρντ, γενικός διευθυντής της Bentley στην Ελλάδα, μαζί με τον Philipp Noack, γενικό διευθυντή πωλήσεων της μάρκας για την Ευρώπη.
Στην τρίτη του πλέον γενιά, το πολυτελές Grand Tourer διατηρεί τα βασικά σχεδιαστικά στοιχεία του DNA της μάρκας, αντλώντας όμως έμπνευση από εντυπωσιακό πρωτότυπο EXP 10 Speed 6. Τo τετραθέσιο κουπέ κινεί η εξελιγμένη έκδοση του δωδεκακύλινδρου W12 TSI κινητήρα των 6.0 λίτρων, με διπλό turbo, που για πρώτη φορά συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, 8-σχέσεων. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 635 ίππους και τη θηριώδη ροπή των 91.8 kgm ροπής, τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 333 km/h.
Σε ότι αφορά την τιμή της, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι στα 330.000€, η συγκεκριμένη έκδοση (W12).

2018-Bentley-Continental-GT-luxuryisbackevent-c640tall

2018-Bentley-Continental-GT-luxuryisbackevent-d640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->