Νέο 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο για τα MINI - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Νέο 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο για τα MINI

Νέο 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο για τα MINI

H ΜΙΝΙ ανακοίνωσε ότι εντάσσει στη γκάμα των αυτοκινήτων της ένα νέο 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο προσφέρει πιο γρήγορες αλλαγές σχέσεων για ακόμη περισσότερη οδηγική απόλαυση.
Το νέο κιβώτιο της ΜΙΝΙ χρησιμοποιεί δύο συμπλέκτες υγρού τύπου, με τον πρώτο να είναι υπεύθυνος για την εναλλαγή των μονών σχέσεων του αυτοκινήτου και της όπισθεν, ενώ ο δεύτερος αναλαμβάνει τις ζυγές σχέσεις του κιβωτίου.
Όπως σε όλα τα κιβώτια ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, έτσι και σε αυτό της MINI, ουσιαστικά ο ένας συμπλέκτης έχει προεπιλέξει από πριν την επόμενη σχέση για να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο άμεση αλλαγή και να μειώσει τους χρόνους της εναλλαγής των σχέσεων.
Παράλληλα, η MINI ανακοινώνει ότι το νέο κιβώτιο έχει και κάποιες λειτουργίες που φροντίζουν για την μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και των εκπομπών ρύπων, όπως π.χ. coasting για τα mode οδήγησης MID και GREEN, κατά τα οποία το κιβώτιο απεμπλέκεται όταν το αυτοκίνητο «ρολάρει» για να μην επιβαρύνει την κατανάλωση καυσίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->