Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11-17 Δεκεμβρίου 2017 - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11-17 Δεκεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανάδρομος ερμής

Ήλιος και Ερμής βρίσκονται σε σύνοδο την Τετάρτη στο ζώδιο του Τοξότη – ο Τοξότης συνεχίζει να είναι φαινομενικά ανάδρομος – και δεν θα λείψουν οι δυσκολίες στις επικοινωνίες, οι εγωισμοί και η τάση βιασύνης στον τρόπο έκφρασης! Την Παρασκευή στις 15 του μήνα ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει την Αφροδίτη στο 2οδεκαήμερο και αναμένουμε αρκετές αισθηματικές αναθεωρήσεις και επανασυνδέσεις ιδιαίτερα για τους Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους και Διδύμους του 2ου δεκαημέρου! Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με τον Ήλιο να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό όπου δεν παύουν οι εκπλήξεις και οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί ιδιαίτερα για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Έχεις ευκαιρίες για στόχους, μπορείς όμως και χωρίς υπερβολές 
Σταδιακά η καθημερινότητά σου επανέρχεται σε γνώριμους ρυθμούς και εσύ μπορείς να καταφέρεις περισσότερα χάρη στην παραγωγικότητά σου, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με τους στόχους που θέτεις, στα μέσα της εβδομάδας πάντως έχεις μια δεύτερη ευκαιρία για ένα διαδικαστικό θέμα που έμεινε στη μέση παλιότερα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Δευτέρα και Τρίτη προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ στην παρούσα φάση που βρίσκεσαι σε ενδιαφέρει από τη μια να φανείς χρήσιμος σε πρόσωπα που σε χρειάζονται και από την άλλη να βάλεις σε τάξη τη συναισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως κάποιες επιπολαιότητες το σαββατοκύριακο. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Από την Τετάρτη ως και την Παρασκευή έχεις σημαντικές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ τα μηνύματα είναι θετικά αν έχεις κοινό πορτοφόλι με κάποιο άλλο πρόσωπο. Επίσης, θα πρέπει να προσέχεις περιττές σπατάλες καθώς έρχονται έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. 
Ταύρος

Πρόσωπα κύρους έχουν υπερβολικές αξιώσεις από σένα 
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, σε προσωπικό επίπεδο ή για δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις, καθώς ακόμη και στις δυσκολίες δεν χάνεις το χαμόγελο και τη δημιουργικότητά σου. Πάντως, τη Δευτέρα και την Τρίτη προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, όμως και η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Επίσης, από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να έχεις θετικότερα αποτελέσματα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, καθώς είναι αρκετή η κούραση, όμως στα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονταν. 
Δίδυμος 
Ωφελείσαι αν είσαι σε όλες τις υποχρεώσεις τυπικός 
Αν την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκες αρκετά με θολές και μπερδεμένες καταστάσεις, αυτή η εβδομάδα έχει πιο θετικό κλίμα, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Το σίγουρο είναι πάντως ότι έχεις και σημαντική βοήθεια, ενώ Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Το σαββατοκύριακο σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γενικότερα όμως στα μέσα της εβδομάδας το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα και είτε δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σχέση, είτε αναζωπυρώνεις την υπάρχουσα. Αντίθετα, νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται όσο ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Οι τωρινές οικονομικές συνθήκες ζητούν από εσένα περισσότερη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου, ενώ από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή μπορείς να καταφέρεις πολλά στα επαγγελματικά σου και να ρυθμίσεις εκκρεμότητες. 
Καρκίνος
Κάποιες οφειλές ή οικονομικές υποχρεώσεις σε πιέζουν 
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά βοηθητική καθώς σταδιακά βλέπεις πιο καθαρά τις καταστάσεις στον περίγυρό σου, ενώ από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες, μπορείς λοιπόν να καταφέρεις πολλά. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Τα ζητήματα καρδιάς έχουν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα, μολονότι είσαι πιο εσωστρεφής στο ξεκίνημά της. Ειδικότερα, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, έχεις αυξημένη λίμπιντο, όμως είναι και πολλές οι πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα, που κλέβουν κάτι από το χαμόγελό σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα μηνύματα για το πορτοφόλι σου αυτή την εβδομάδας είναι λίγο πιο σύνθετα, καθώς έχεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν που δεν έχεις τακτοποιήσει και αυτό σου δημιουργεί κάποια προβλήματα, στα μέσα της εβδομάδας έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στα επαγγελματικά ενώ το σαββατοκύριακο ασχολείσαι με εκκρεμότητες πρακτικής φύσης. 
Λέων
Οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα 
Θετική αυτή η εβδομάδα στο σύνολό της σε γενικές γραμμές, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, δυσκολεύεσαι κάπως στις σχέσεις σου με το σπίτι ή την οικογένεια, καθώς αυτό το διάστημα οι οικείοι σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από σένα. Δευτέρα και Τρίτη όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ευκολότερα στο κοντινό σου περιβάλλον. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα των ερωτικών σου συναντά στα μέσα της εβδομάδας τον Ήλιο και την Αφροδίτη, έτσι λοιπόν και εσύ βλέπεις φωτιές από το παρελθόν να φουντώνουν ξανά, το διάστημα αυτό όμως δεν είναι ελπιδοφόρο για όσους αναζητούν κάτι νέο. Το σαββατοκύριακο πάντως είναι πιο ερωτικό. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει σταδιακά να δίνει θετικά σημεία για τα οικονομικά σου και την σταθερότητα που έχεις ανάγκη, καθώς έχεις και σημαντικά πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Παρθένος

Η καθημερινότητα σε κουράζει, η γοητεία σου όμως είναι έντονη 
Μετά από την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν αρκετά θολή και μπερδεμένη, τώρα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ευόδωση όσων ετοιμάζεις, ωστόσο κάποιες υποθέσεις ακόμη σε προβληματίζουν, κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών και σχέσεων. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μολονότι αυτές τις μέρες είσαι αρκετά υποκειμενικός στην κρίση σου, στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις στο σπίτι ή την οικογένεια και να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίσης, από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο όπου αναγκάζεσαι να δεις καθαρά πρόσωπα και επιλογές. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Δευτέρα και Τρίτη δίνεις περισσότερο βάση στα οικονομικά σου και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες, γενικότερα όμως αν περιορίσεις τα περιττά έξοδα, οι δυνατότητες είναι αρκετές. Η πίεση αυτής της εβδομάδας είναι στα επαγγελματικά, που αυτό μπορεί να επιφέρει και σωματική κόπωση, φρόντισε λοιπόν και την υγεία σου. Ζυγός
Καλείσαι να δείξεις ευελιξία σε κάποια δημιουργικά σου σχέδια 
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να απομακρυνθείς για λίγο από τις πολλές και κουραστικές υποχρεώσεις, παρόλα αυτά τη Δευτέρα και την Τρίτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, θα πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου, χωρίς να μπλεχτείς σε υπερβολές. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν. Παράλληλα, στα μέσα της εβδομάδας παίρνεις πολύ ευχάριστα νέα για μια υπόθεση που σχετίζεται με το παρελθόν. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Ακόμη και αν έχεις ταλαιπωρηθεί με τα οικονομικά σου, το πορτοφόλι σου δεν αδειάζει τελείως και από την Τετάρτη ως την Παρασκευή το κλίμα είναι πιο θετικό για να ασχοληθείς με αυτά, θυμήσου όμως γενικότερα ότι καλείσαι να φανείς προσεκτικός, καθώς έρχονται έξοδα πέρα από αυτά που υπολόγιζες. Σκορπιός
Περίμενε για την κατάλληλη στιγμή! 
Οι στόχοι σου είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμοι αυτή την εβδομάδα, σε σχέση με την προηγούμενη, Δευτέρα και Τρίτη όμως έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση, μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα, ενώ από την Τετάρτη η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο προσκήνιο. Αν έχεις γεννηθεί όμως τον Οκτώβριο, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Οι φίλοι συνεχίζουν να διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα, ενώ μέχρι την Παρασκευή κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Μην ξεχνάς όμως πως κάποιες καταστάσεις μπορεί να σε προβληματίσουν, φρόντισε λοιπόν να μην κινηθείς «εν θερμώ». 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα οικονομικά παραμένουν χαώδη για κάποιο λόγο και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου έχουν δοθεί, ενώ στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να δεις το πορτοφόλι να γεμίζει καθώς ένα πιθανό σενάριο είναι πως παίρνεις επιτέλους κάποια λεφτά που περίμενες καιρό. Τοξότης
Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις 
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να μην λύνει ως δια μαγείας όσα σε απασχολούν, σίγουρα όμως θα την προτιμήσεις από την προηγούμενη, καθώς έχεις πλέον ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου και στηρίζεσαι στις κοινωνικές σου επαφές για να καταφέρεις περισσότερα. Άλλωστε, στα μέσα της εβδομάδας έχεις δεύτερες ευκαιρίες για πράγματα που στο παρελθόν δεν προχώρησαν, κυρίως σε δικές σου επιθυμίες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Υπάρχουν κάποιες προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον, το οποίο μπορεί να μην σε αφορά άμεσα, δεν παύει όμως να σε απασχολεί, γενικότερα όμως είναι καλή περίοδος για να ξαναδοκιμάσεις με το πρόσωπο που στο παρελθόν δεν προχώρησε! Οι νέες σχέσεις όμως για την ώρα θα πρέπει να περιμένουν. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα οικονομικά σου κινούνται μεν, αλλά όχι με το ρυθμό που θα ήθελες, καθώς εσύ εστιάζεις περισσότερο σε όσα σου λείπουν, μπορείς όμως από την Τετάρτη και μετά να ζητήσεις ενίσχυση στις προσπάθειές σου, μείνει όμως μακριά από υπερβολές.
Αιγόκερως
Τώρα που το πορτοφόλι πιέζεται, προτίμησε την φειδώ 
Ακόμη και αν αισθάνεσαι πως δυσκολεύεσαι να βάλεις σε μια τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο και τις σκέψεις σου, έχεις μια δόση ανεμελιάς που σου δίνει καύσιμο για να προχωρήσεις παρακάτω. Ειδικότερα, από την Τετάρτη και μετά οι στόχοι σου γίνονται προτεραιότητα και επενδύεις περισσότερο στις συλλογικές προσπάθειες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Δεν εξαρτάται τόσο από τις δικές σου κινήσεις το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα στα αισθηματικά σου, καθώς το υπόβαθρο αυτής της περιόδου δεν είναι αρκετά βοηθητικό, εσύ όμως δίνεις και μεγάλη σημασία στην ελευθερία σου. Το σίγουρο είναι πως θες να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και να ξεκουραστείς το σαββατοκύριακο. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα οικονομικά σε προβληματίζουν αυτή την εβδομάδα και είναι προτιμότερο να έχεις δικλείδες ασφαλείας, καθώς ενδεχομένως να καθυστερούν έσοδα στα οποία είχες υπολογίσει και αυτό σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού.Υδροχόος

Έχεις μια δηκτική στάση που σε απομακρύνει από τους άλλους 

Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά για σένα καθώς έχεις όρεξη και σθένος για να εγχειρήματα, καθώς ωριμάζεις και βλέπεις καθαρά τις επιλογές σου, ενώ από την Τετάρτη και μετά κάνεις κοινωνικές επαφές, μολονότι καλείσαι να παίξεις με τους κανόνες του παιχνιδιού και όχι να τους παρακάμπτεις. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ο Άρης σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου σε κάνει πιο εριστικό, αλλά και παρορμητικό αυτή την εβδομάδα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο, πράγμα το οποίο δημιουργεί προστριβές. Το σαββατοκύριακο πάντως οι φίλοι είναι κοντά σου, ενω στα μέσα της εβδομάδας ένα φιλικό πρόσωπο από τα παλιά φέρνει εξαιρετικά νέα για την προσωπική σου ζωή! 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να αποδεσμεύεσαι από αυταπάτες που είχες, ενώ στα μέσα της εβδομάδας είναι καλές ημέρες για να προσεγγίσεις εργοδότες ή προϊστάμενους με τα αιτήματά σου, αρκεί να μην είσαι εριστικός. Ιχθύς
Έρχονται στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου 
Η εβδομάδα αυτή κατεβάζει λίγο τους τόνους σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα που έχεις πολλά πράγματα να διευθετήσεις. Οι καλύτερες ημέρες να κινηθείς λοιπόν είναι από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή όπου ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο, με δυνατότητες να γεφυρώσεις τα χάσματα ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο γενικότερα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τη στήριξη που έχεις ανάγκη και σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να νιώθεις «προδομένος» από πρόσωπα και καταστάσεις αυτή την εβδομάδα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Το σαββατοκύριακο προσπαθείς να κάνεις βήματα στην καριέρα σου, ενώ Δευτέρα και Τρίτη δίνεις περισσότερο βάση σε οικονομικές υποχρεώσεις, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, ή γενικότερα με οικονομικές υποθέσεις άλλων που σε αφορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->