Η ΑΒΤ και η Vossen δημιουργούν ένα συλλεκτικό Audi Q7 - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Η ΑΒΤ και η Vossen δημιουργούν ένα συλλεκτικό Audi Q7

Η ΑΒΤ και η Vossen δημιουργούν ένα συλλεκτικό Audi Q7

Οι δύο βελτιωτικοί οίκοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν στο μεγάλο SUV της Audi μια πιο επιθετική εμφάνιση τονίζοντας περεταίρω και τον πολυτελή του χαρακτήρα.
Το πακέτο που έχουν προετοιμάσει οι δύο εταιρίες για το Q7 περιλαμβάνει τόσο εξωτερικές αισθητικές επεμβάσεις όσο και αναβάθμιση του εσωτερικού διάκοσμου. Το εξωτερικό κιτ περιλαμβάνει επιπλέον προσθήκη στον εμπ΄ρος προφυλακτήρα, επεκτάσεις θόλων, πίσω διαχύτη καθώς και νέες καταλήξεις για την εξάτμιση. Την εικόνα συμπληρώνει η βαφή σε γκρι απόχρωση, Stealth Grey, με μαύρες λεπτομέρειες.

audi-q7-abt-vossen-harpi530

Το ιδιαίτερο Q7 πατά σε σφυρήλατες ζάντες 22 ιντσών της Vossen που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ενώ η πινελιά της ABT αφορά τον επαναπρογραμματισμό της ρυθμιζόμενης ανάρτησης ώστε να είναι δυνατή η επιλογή ελάχιστου ύψους κατά 20 χιλιοστά χαμηλότερα σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα.
Εσωτερικά το Audi Q7 έχει αρκετά οπτικά στοιχεία διαφοροποίησης. Μεταξύ τους τα χαρακτηριστικά σήματα «1/10» που έχουν τοποθετηθεί στο ταμπλό και τις πόρτες υποδηλώνοντας τον συλλεκτικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης έκδοσης που θα παραχθεί μόνο σε 10 αντίτυπα. Τα καθίσματα έχουν επενδύσεις από δέρμα Alcadara με το λογότυπο της ABT ενώ λεπτομέρειες από ανθρακονήματα έχουν προστεθεί στο ταμπλό, στα πλαϊνά των καθισμάτων και στον επιλογέα.

audi-q7-abt-vossen-harpi640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->