Τα video highlights του Ράλι Μ. Βρετανίας - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Τα video highlights του Ράλι Μ. Βρετανίας

Τα video highlights του Ράλι Μ. Βρετανίας

Το Ράλι Ουαλίας αποτέλεσε τον προτελευταίο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, προσέφερε άφθονο θέαμα αλλά έκρινε και τον τίτλο σε ότι αφορά στους οδηγούς αλλά και στους κατασκευαστές!
Ο Sebastien Ogier ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με τη φετινή του επιτυχία να έρχεται με το Ford Fiesta WRC της ιδιωτικής M-Sport, η οποία με τη σειρά της κυριάρχησε φέτος στους κατασκευαστές.
Το βίντεο που ακολουθεί την συνήθη ανασκόπηση των δρώμενων στον μαγικό κόσμο του WRC από τη Michelin Motorsport. Η γαλλική εταιρεία μάζεψε τις καλύτερες στιγμές, τα πιο εντυπωσιακά πλάνα από την τετραήμερη περιπέτεια στα Ουαλικά δάση και δημιούργησε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο!
Σε αυτό η γαλλική φίρμα μας κάνει «συνοδηγούς» στις μάχες στις λασπωμένες ειδικές διαδρομές, με σχεδόν τρομακτικά On board πλάνα, ατυχήματα, λάθη, αγωνιώδεις προσπάθειες των μηχανικών αλλά και των πληρωμάτων να επιδιορθώσουν ζημιές, περάσματα στο σκοτάδι και την ομίχλη.
Και φυσικά, τους πανηγυρισμούς των θριαμβευτών που είχαν ως κερασάκι στην τούρτα τα εντυπωσιακά “ντόνατ” που έκανε με το Fiesta WRC o Ogier.
Ίσως αυτά να είναι τα 198 πιο ενδιαφέροντα δευτερόλεπτα του απογεύματός σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->