Νέα έκδοση Sport για το πολυτελές Lexus RX - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Νέα έκδοση Sport για το πολυτελές Lexus RX

Νέα έκδοση Sport για το πολυτελές Lexus RX

Η Lexus δημιουργεί μια νέα σπορτίφ επιλογή στη γκάμα του μεγάλου SUV RX, η οποία έρχεται για να τονίσει την εμφάνισή του, φέροντας συγκεκριμένες επεμβάσεις κυρίως στο αμάξωμά του.
Η νέα επιλογή Sport για το Lexus RX θα μπορεί να συνδυαστεί με τις ισχυρότερες εκδόσεις κινητήρων του μοντέλου, όπως το υβριδικό RX 450h, αλλά και τα βενζινοκίνητα RX 300 (turbo) των 240 ίππων και RX 350 (ατμοσφαιρικός V6) των 300 ίππων.
Εξωτερικά, όλα τα RX Sport ξεχωρίζουν με τη μαύρη γρίλια της μάσκας, τα επίσης μαύρα καπάκια των καθρεπτών και πίσω διαχύτη, αλλά και τα μαύρα περιγράμματα των θέσεων των εμπρόσθιων προβολέων ομίχλης. Στην ίδια απόχρωση έρχονται και οι ειδικής σχεδίασης 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου.
Εξοπλιστικά, η Lexus προσφέρει ένα πλήρες πακέτο όπως LED αυτόματα φώτα, premium ηχοσύστημα από την Pioneer με 9 ή 12 ηχεία, αλλά και οθόνη αφής 8 ή 12,3 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων Lexus Media Display, καθώς επίσης και επιλογή μεταξύ δέρματος ή υψηλής ποιότητας υφασμάτινων επενδύσεων.
Οι νέες εκδόσεις Sport του Lexus RX θα ξεκινήσουν τη διάθεσή τους στην Ευρώπη το Φεβρουάριο. Προς το παρόν δεν υπάρχει ένδειξη για το πόσο θα κοστίζουν ιδίως σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

RX450h Sport 640 (1)

RX450h Sport 640 (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->