Φήμες για Sauber-Alfa Romeo το 2018 - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Φήμες για Sauber-Alfa Romeo το 2018

Φήμες για Sauber-Alfa Romeo το 2018

Η συνεργασία της Sauber με τη Ferrari ήταν σαφές πως θα… ανέβαινε επίπεδο το 2018, μετατρέποντας την ελβετική ομάδα ουσιαστικά σε… «Β’ Ομάδα» της Scuderia. Όμως εδώ και μερικές ώρες ακούγεται έντονα το σενάριο να μην έχει απλά οδηγούς και υβριδικές μηχανές «made in maranello» αλλά να επαναφέρει στη Formula 1 το όνομα της Alfa Romeo.
Είχε ακουστεί και παλαιότερα το σενάριο, είχε όμως ατονήσει. Και να που τώρα, στο περιθώριο του τελευταίου αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι, ενδέχεται να έχουμε εξελίξεις.
Πέραν του σήματος που θα έχουν οι υβριδικές μηχανές, που θυμίζουμε πως θα είναι προδιαγραφών 2018 και όχι του προηγούμενου έτους όπως συμβαίνει φέτος, είναι πολύ πιθανό τα επόμενα 24ωρα να μάθουμε και το οδηγικό δίδυμο της Sauber για το 2018!
Ο μόνος σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Charles Leclerc, πρωταθλητής της Formula 2 και junior οδηγός της Ferrari. Όμως ακόμα είναι ασαφές το ποιος θα είναι ο teammate του. Οι υποψήφιοι είναι δύο: ο δοκιμαστής της Scuderia Antonio Giovinazzi και ο νυν οδηγός της Sauber, Marcus Ericsson, που έχει ανακτήσει πιθανότητες να μείνει. Άλλωστε η παρουσία του στην ελβετική ομάδα συνδέεται με σημαντικά χορηγικά πακέτα που δεν θα ήθελαν να χάσουν.
Τα ερωτήματα λοιπόν είναι πολλά, όμως οι απαντήσεις δεν αργούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->