Χριστουγεννιάτικη «απόδραση» στην παραμυθένια Κοπεγχάγη (pics) - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη «απόδραση» στην παραμυθένια Κοπεγχάγη (pics)

Χριστουγεννιάτικη «απόδραση» στην παραμυθένια Κοπεγχάγη (pics)

Κοσμοπολίτικη και συναρπαστική, η πιο όμορφη πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας, η Κοπεγχάγη αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για «απόδραση» την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο.
Η πόλη που βρίσκεται ήδη σε άκρως εορταστικούς ρυθμούς, διαθέτει αναρίθμητα, πανέμορφα καφέ, όπου ο ευφάνταστος στολισμός και η ευρέως γνωστή θρυλική φιλοξενία σε συνδυασμό με τη θαλπωρή που αποπνέει, υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία.
Όσοι τυχεροί βρεθούν εκεί, φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουν τη βόλτα κατά μήκος ενός ρομαντικά διακοσμημένου καναλιού του Nyhavn, όπως και την επίσκεψη στην ιδιόμορφη Χριστουγεννιάτικη Αγορά Christiana.
Φυσικά αυτό που χαρίζει ανεξίτηλη ανάμνηση στους επισκέπτες δεν είναι άλλο από το παραδοσιακό Royal Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της Κοπεγχάγης, μία διοργάνωση η οποία πραγματοποιείται τα τελευταία 50 χρόνια και στην οποία έξι σχεδιαστές δημιουργούν διαφορετικά χριστουγεννιάτικα τραπέζια, καθένα από τα οποία φέρει τη δική του ιστορία.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε ακόμη: 
  • Το παλάτι Amalienborg: Τέσσερα κτίσματα απαρτίζουν αυτό το παλάτι που είναι η επίσημη κατοικία της βασιλικής οικογένεια
  • Το μουσείο Amalienborg: Ιδιαίτερα διαμερίσματα και πολύτιμα αντικείμενα της βασιλικής οικογένειας από το 1863 - 1947
  • Το παλάτι Rosenborg: Τα κοσμήματα του στέμματος και θησαυροί της βασιλικής οικογένειας από το 1500-1900
  • Το Kongens Have: Το πάρκο που βρίσκεται γύρω από το παλάτι Rosenborg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->