Η Nissan δημιουργεί μια «βασική» έκδοση για το GT-R - X FM 94.3

Breaking

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ XFM943

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Η Nissan δημιουργεί μια «βασική» έκδοση για το GT-R

Η Nissan δημιουργεί μια «βασική» έκδοση για το GT-R

Το Nissan GT-R αποτελεί ένα από τα πιο ποθητά sportscar του πλανήτη και πλέον, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δημιουργεί μια νέα αρχική έκδοση του μοντέλου, που θα διατεθεί στην αγορά των Η.Π.Α. με μειωμένη τιμή.
Το νέο Nissan GT-R Pure λοιπόν κοστίζει στις Η.Π.Α. 11.000 δολάρια λιγότερα σε σχέση με την προηγούμενη αρχική έκδοση Premium, με την τιμή του να βρίσκεται στα 101.685 δολάρια έναντι 112.185 δολάρια του GT-R Premium.
Σε ό,τι αφορά τώρα στις «εκπτώσεις» που έχουν γίνει στον εξοπλισμό, το νέο GT-R Pure δεν διαθέτει το premium ηχοσύστημα της Bose με τα 11 ηχεία, την εξάτμιση τιτανίου, το σύστημα που μειώνει τους ενοχλητικούς ήχους στην καμπίνα, αλλά και το δερμάτινο τιμόνι με τις χειροποίητες ραφές.
Περαιτέρω αλλαγές πάντως σε σχέση με το GT-R Premium δεν υπάρχουν, ενώ δεν αλλάζει τίποτα και στον 3.8 λίτρων biturbo V6 κινητήρα των 565 ίππων, ο οποίος σε συνδυασμό με το διπλοσύμπλεκτο 6τάχυτο κιβώτιο αλλά και την τετρακίνηση, συνεχίζει να προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις.
Εκτός πάντως της νέας έκδοσης, το Nissan GT-R 2018 στις Η.Π.Α. προσφέρει πλέον αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα όντας πλέον διαθέσιμο και με Apple CarPlay για το σύστημα πολυμέσων, ενώ υπάρχει και μια νέα εσωτερική επένδυση «Kuro Night» σε μαύρο χρώμα.

Nissan announces U.S. pricing for 2018 GT-R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->