Μια μοναδική McLaren για κροίσους - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Μια μοναδική McLaren για κροίσους

Μια μοναδική McLaren για κροίσους

H McLaren παρουσίασε στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντουμπάι μια μοναδική 720s, η οποία ξεχωρίζει με τα πανάκριβα υλικά της σε αμάξωμα και εσωτερικό, μεταξύ των οποίων και ατόφιο χρυσάφι.
Η εν λόγω McLaren 720s δημιουργήθηκε για έναν απαιτητικό πελάτη από το τμήμα McLaren Special Operations της βρετανικής εταιρείας και αρχικά, ξεχωρίζει με το σατινέ μαύρο χρωματισμό της, που συνδυάζεται με χρυσαφί ζάντες αλουμινίου.
Επίσης, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχει τοποθετηθεί μια νέα αεροτομή, η οποία ενσωματώνει σε χρυσό πάντα χρώμα και στα αραβικά τη φράση του ιδρυτή της McLaren, του Bruce McLaren «Η ζωή δεν μετράται μόνο σε χρόνια, αλλά σε επιτεύγματα». Μάλιστα, η αναγραφή της φράσης γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε να μιμείται τους ουρανοξύστες του Ντουμπάι.
Στο αμάξωμα της μοναδικής αυτής McLaren 720S ξεχωρίζουν επίσης τα έξτρα τμήματα από ανθρακονήματα, όπως το εμπρόσθιο σπόιλερ, οι νέες εισαγωγές στον προφυλακτήρα, η οροφή, οι πλαϊνοί καθρέπτες και ο πίσω προφυλακτήρας με τον διαχύτη. Από carbon είναι και το καπάκι του κινητήρα, ενώ όπως ακριβώς και στη θρυλική McLaren F1, έτσι και εδώ υπάρχει θερμομόνωση στο μοτέρ από ατόφιο χρυσάφι.

720S Dubai1 640

Οι επεμβάσεις της MSO στη μοναδική αυτή 720S ολοκληρώνονται με τις εσωτερικές επενδύσεις σε χρυσό και carbon, που συνδυάζονται με καθίσματα σε δέρμα και αλκαντάρα. Επίσης, στο εσωτερικό υπάρχει και μια ειδική πλακέτα «1 of 1», («1 από 1»), που τονίζει τη μοναδικότητα της επιλογής.

720S Dubai2 640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->