Η Jessie J στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες με το «Queen» - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Η Jessie J στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες με το «Queen»

Αποτέλεσμα εικόνας για jessie j queen

Έπειτα από τρεις κυκλοφορίες που έδωσαν το στίγμα της, η Jessie Jπαρουσιάζει το πρώτο single του νέου άλμπουμ της.
Τρία χρόνια μετά το «Sweet Talker», από όπου προερχόταν η συνεργασία με την Ariana Grande και τη Nicki Minaj στο «Bang Bang» του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube, η Βρετανίδα τραγουδίστρια επιστρέφει στις ρίζες της.
Αν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί αποστασιοποιήθηκε αυτήν την περίοδο, η Jessie J αποσαφήνισε κάθε απορία με μία ειλικρινή αφήγηση σε ένα βίντεο γεμάτο συναισθηματισμό. Όπως εξήγησε, η επιχειρηματική πλευρά της μουσικής βιομηχανίας επηρέασε αρνητικά την τέχνη της και έχασε το πάθος της να δημιουργεί.
«Έχασα το πάθος μου να δημιουργώ, να σχεδιάζω μία γραμμή ανάμεσα στην επιχείρηση και στην τέχνη. Είχα πέσει στο σκοτάδι και επέτρεψα στον εαυτό μου να οδηγείται από το φόβο. Ο φόβος ήταν να κρατάω ευτυχείς άλλους ανθρώπους που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για εμένα και έτρεχα βαθύτερα σε κάτι και κάποια που δεν ήμουν. Η μουσική που είπα ότι δεν ήθελα να κάνω είναι αυτό που με έφερε πίσω στη ζωή», εξομολογήθηκε.
Η Jessie J ανακτά τις δυνάμεις της και προετοιμάζει το έδαφος για το νέο άλμπουμ «R.O.S.E.», που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος από τις Lava και Republic Records / Universal Music. Ο τίτλος είναι ένα αρκτικόλεξο για τις αντιλήψεις (realisations), τις εμμονές (obsessions), το φύλο (sex) και την ενδυνάμωση (empowerment).
Έχει προηγηθεί το «ζέσταμα» με το «Real Deal» και ακολούθησε το «Think About That» με το «Not My Ex».
Η Jessie J προχωρά στο «Queen», το οποίο αντιστοιχεί στο τρίτο γράμμα («S») του τίτλου και στο φύλο. Το «Queen» είναι ένα φεμινιστικό τραγούδι που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και τις παροτρύνει να αγαπήσουν το σώμα και το δέρμα τους, αγνοώντας τις ψεύτικες προσδοκίες και το ματεριαλισμό του κόσμου που αλλάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->