Μεγάλη ζήτηση του iPhone X το 2018 - X FM 94.3

Breaking

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ XFM943

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη ζήτηση του iPhone X το 2018

Μεγάλη ζήτηση του iPhone X το 2018

Τις προβλέψεις της KGI σχετικά με τις νέες ναυαρχίδες της Apple αφορούσε το σημείωμα που κυκλοφόρησε σήμερα η εταιρία προς τους επενδυτές.
Ο γνωστός λοιπόν και πάντα αξιόπιστος αναλυτής της εταιρείας Ming-Chi Kuo αναφέρει πως η μεγάλη ζήτηση για το iPhone X έχει μια αρνητική επίδραση στο iPhone 8 μοντέλο που αναμένεται να πουλήσει λιγότερα τεμάχια από ότι είχε προβλέψει η Apple.
Ο Kuo τονίζει ότι η παραγωγή του iPhone X θα φτάσει τις 25-27 εκατομμύρια συσκευές κατά την περίοδο των εορτών με τις πωλήσεις σε αυτό το τρίμηνο να κινούνται στις 24 εκατομμύρια συσκευές.
Με το νέο έτος ο αναλυτής προβλέπει πως η παραγωγή της συσκευής θα συνεχιστεί σε υψηλά επίπεδα μιας και η ζήτηση για το iPhone X θα συνεχιστεί να είναι πολύ μεγάλη.
Όσο αφορά στην παραγωγή του iPhone 8 αυτή θα μειωθεί κατά πολύ σημειώνοντας μάλιστα μια μείωση μέχρι και 60% το πρώτο τρίμηνο του 2018. Ο Kuo πιστεύει πως αν και είναι πιο οικονομική συσκευή σε σύγκριση με τα iPhone 8 Plus και iPhone X δεν έχει πολλά σημεία που θα κάνουν τους καταναλωτές να το προτιμήσουν από τις άλλες δυο νέες iPhone συσκευές.
Στην αντίπερα όχθη οι πωλήσεις του iPhone 8 Plus συνεχίζουν να είναι σε υψηλά επίπεδα και μάλιστα σε σημείο που ο αναλυτής πιστεύει ότι έχουν ξεπεράσει τις προβλέψεις της Apple.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->