Ποιος οδηγός της F1 θα πάρει τη Βαλκυρία; - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Ποιος οδηγός της F1 θα πάρει τη Βαλκυρία;

Ποιος οδηγός της F1 θα πάρει τη Βαλκυρία;

Ένα από τα «τυχερά» που έχουν οι οδηγοί της Formula 1, είναι πως συχνά έχουν την ευκαιρία να εντάξουν στο γκαράζ τους supercars ή hypercars που φέρουν τα σήμερα των εταιρειών/ομάδων για τις οποίες τρέχουν!
Έτσι και ο Daniel Ricciardo της Red Bull Racing, που όπως αποκάλυψε στον vlogger Shmee150, έχει «καπαρώσει» μία Βαλκυρία – το εντυπωσιακό hypercar που προέκυψε από τη συνεργασία της Red Bull Technologies με την Aston Martin.
Και λέμε «καπαρώσει» καθώς το θηρίο που θα παίρνει ώθηση από 1000 και πλέον ίππους, είναι ακόμα στο στάδιο της εξέλιξης! Σε αντίθεση με το Project One της Mercedes-AMG, δεν θα χρησιμοποιεί την υβριδική μηχανή που χρησιμοποιείται στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά έναν V12 6.5 lt της Cosworth, που θα συνεργάζεται με σύστημα ανάκτησης ενέργειας.
Μάλιστα ο Αυστραλός οδηγός που μετράει 129 εκκινήσεις σε Grand Prix, έχοντας κατακτήσει τη νίκη σε πέντε από αυτά, δεν αποκλείεται να μπει και νωρίτερα πίσω από το τιμόνι της Βαλκυρίας, βοηθώντας στην εξέλιξή της.
Πάντως με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής σεζόν και το ταλέντο του να τον έχει κάνει περιζήτητο, η παροχή ενός τέτοιου στολιδιού της αυτοκίνησης, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα από τα «δωράκια» με τα οποία η Red Bull Racing θα μπορούσε να τον πείσει να επεκτείνει τη μεταξύ τους συνεργασία.

H επόμενη Aston Martin που θα οδηγήσει ο Ricciardo δεν θα κουβαλάει περιττό βάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->