Οι Courtney Barnett & Kurt Vile προτείνουν το «Over Everything» - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Οι Courtney Barnett & Kurt Vile προτείνουν το «Over Everything»

Οι Courtney Barnett & Kurt Vile εμπνέονται ο ένας μέσα από τον άλλον και γράφουν το «Over Everything» στην πιο αβίαστη προσωπική επαφή.
Η κοινή χημεία είναι αμέσως εμφανής στο εκπληκτικό μείγμα που παρουσιάζει αυτό το ντουέτο των Courtney Barnett & Kurt Vile.
Το πρώτο τους single με τίτλο «Over Everything» περιέχει χορταστικές φωνητικές pop γραμμές και περίπλοκα, λαμπερά κιθαριστικά σημεία. Οι στίχοι διαδραματίζονται ως διάλογος, καθώς συγκρίνουν τον τρόπο που ο καθένας εμπνέεται και γράφει ένα τραγούδι.
Είναι το πρώτο single που γράφτηκε για το άλμπουμ τους «Lotta Sea Lice» και συνοδεύεται από ένα όμορφο ασπρόμαυρο βίντεο από τον αυστραλιανό σκηνοθέτη Dany Cohen με γυρίσματα και εικόνες από την Victoria και το New Jersey μέχρι τη Μελβούρνη και τη Φιλαδέλφεια.
Η Αυστραλή Courtney Barnett έγινε γνωστή με το καλύτερο -ίσως- ντεμπούτο άλμπουμ του 2015. Ήταν υποψήφια στην κατηγορία του «Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη» στα 58α Βραβεία Grammy και για το βραβείο της «Διεθνούς Σόλο Γυναίκας Καλλιτέχνη» στα BRIT Awards 2016.
Ο Αμερικανός Kurt Vile την τελευταία δεκαετία έχει χτίσει πολύ δυνατό προφίλ στην εναλλακτική κοινότητα, είτε ως σόλο καλλιτέχνης είτε ως πρώην κεντρικός κιθαρίστας της ροκ μπάντας The War on Drugs.
Έξυπνοι, ειλικρινείς και σπινθηροβόλοι, αυτό που καθιστά την κοινή δουλειά των Courtney Barnett & Kurt Vile τόσο ξεχωριστή, είναι ότι τους βρίσκει στην πιο αβίαστη επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->