Το εντυπωσιακό cockpit του Hennessey Venom F5 - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Το εντυπωσιακό cockpit του Hennessey Venom F5

Το εντυπωσιακό cockpit  του Hennessey Venom F5

Όπως δείχνει μια πρόσφατη εικόνα teaser, η καμπίνα του Venom F5 κυριαρχείται από ίνες άνθρακα και φαίνεται να είναι μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με το Venom GT όσον αφορά τη συνολική ποιότητα. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η καμπίνα είναι αρκετά στενή και αποτελείται από δύο καθίσματα που φαίνεται να είναι σταθερά τοποθετημένα στο πάτωμα. 
Σε άλλες περιπτώσεις, το Venom F5 περιλαμβάνει μια στενή σήραγγα μετάδοσης από ανθρακονήματα ενώ υιοθετεί και μια μεγάλη οθόνη αφής που περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου. Αλλού, μπορούμε να δούμε ένα τρίο αεραγωγών που είναι διατεταγμένοι σε παρόμοια μορφή με άλλες λεπτομέρειες. 
Δύο διαφορετικά τιμόνια και όργανα θα προσφέρονται στους πελάτες. Το πρώτο χρησιμοποιεί ανθρακονήματα και ένα επίπεδο τελείωμα. Στη συνέχεια συνδέεται με ένα συγκρότημα ψηφιακών οργάνων. Εναλλακτικά, η Hennessey θα προσφέρει επίσης ένα τιμόνι που υιοθετεί το δικό της σχέδιο, κάπως παρόμοιο με το ανάλογο της Aston Martin Valkyrie. 
Όσο cool και να είναι το εσωτερικό του Venom F5, είναι μακριά από το χαρακτηριστικό γνώρισμα του οχήματος. Αντ 'αυτού, ο twin-turbocharged V8 κινητήρας με 1.600 ίππους, υπόσχεται να κάνει το Venom F5 ατρόμητο σε επιδόσεις, ενδεχομένως ικανό να επιταχύνει πάνω από 482 km/h.

Hennessey-Venom-F5-Interior-640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->