Αυτό είναι το Citroen C3 R5 - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Αυτό είναι το Citroen C3 R5

Αυτό είναι το Citroen C3 R5

Αυτό που εξετάζουμε είναι η πρώτη εικόνα του Citroën C3 R5, μια προσιτή αγωνιστική έκδοση με την οποία η Chevron αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Το C3 R5 αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα στο Rallye du Var που αποτελεί μέρος του γαλλικού Πρωταθλήματος Ράλι - οδηγείται από τον Yoann Bonato, ο οποίος έχει ήδη σφραγίσει τον τίτλο με τέσσερις νίκες αυτή τη σεζόν.
Δεδομένου ότι το C3 R5 δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί και εγκριθεί, θα λειτουργεί εν αρχή ως πλοηγός, για τους αγωνιζόμενους που ακολουθούν. Όλα αυτά είναι καλά και ωραία, αλλά ο λόγος για τον οποίο τραβήξαμε την προσοχή μας είναι επειδή το νέο race hot hatch υιοθετεί μερικά από τα πιο ακραία αεροδυναμικά στοιχεία με σημαντικές τροποποιήσεις στο αμάξωμα. Γιατί έκδοση R5 και όχι η υπάρχουσα έκδοση WRC, ρωτάτε; Επειδή τα αυτοκίνητα R5 Rally όπως αυτό είναι πολύ πιο κοντά στο spec παραγωγής από τα αντίστοιχα από πάνω τους. 
Πρόκειται για ένα σοβαρό αντίπαλο σε όσους αρέσουν τα Volkswagen Polo GTI, Renault Clio RS, Ford Fiesta ST και Toyota Yaris GRMN. Το ερώτημα είναι αν η Citroën και οι συγγενείς της στο PSA Group (με τα βλέμματα στραμμένα στην Opel αυτή τη στιγμή), θα δουν αυτό που βλέπουμε και θα βάλουν ένα τέτοιο θηρίο στο δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->