Παρουσίαση: «Εγκλημα στον Παράδεισο» της Τατιάνας Αβέρωφ - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Παρουσίαση: «Εγκλημα στον Παράδεισο» της Τατιάνας Αβέρωφ

Παρουσίαση: «Εγκλημα στον Παράδεισο» της Τατιάνας Αβέρωφ

Tα «Public» και οι εκδόσεις «Μεταίχμιο» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Τατιάνας Αβέρωφ «Εγκλημα στον Παράδεισο» την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017, στις 9 μ.μ., στο Public Café Συντάγματος (Καραγεώργη Σερβίας 1, 5ος όροφος).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Λένα Διβάνη, ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Χίλντα Παπαδημητρίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τη συγγραφέα.


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Σε ένα ορεινό χωριό της Ηπείρου, η ζωή κυλάει ήσυχα, σχεδόν ειδυλλιακά. Όλα δείχνουν πως η Μαρία έχει διαλέξει το ιδανικό περιβάλλον για να υπηρετήσει τη θητεία της ως αγροτική γιατρός και να ξεφύγει απ’ το τραυματικό παρελθόν της στην Αθήνα. 
Ώσπου γίνεται ένας φόνος…
Ο αστυνόμος Περικλής Γαλάνης έρχεται απ’ τα Γιάννενα για να εξιχνιάσει τον μυστηριώδη θάνατο του δημάρχου Κωλέττη, ενός ξεχωριστού ανθρώπου που όλοι πίνουν νερό στο όνομά του. Το κίνητρο μοιάζει ακατανόητο, οι ύποπτοι πολλοί όσο και απρόβλεπτοι. Η υπόθεση περιπλέκεται καθώς ο Γαλάνης παλεύει να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που του θέτει ο ντόπιος αστυνομικός και μια παράξενη κοινότητα με τα μυστικά της και τα ψέματά της.
Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα χαρακτήρων που συνδυάζει το σασπένς της αστυνομικής πλοκής με μια διεισδυτική ματιά στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής επαρχίας. Ένα καυστικό σχόλιο για την «πραγματικότητα» της μικρής κλειστής κοινωνίας στη σύγχρονη Ελλάδα της κρίσης και μια ερωτική ιστορία που σιγοβράζει….

Η συγγραφέας
Η Τατιάνα Αβέρωφ γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα. Σπούδασε ψυχολογία στην Αθήνα και στο Λονδίνο και εργάστηκε είκοσι χρόνια ως ψυχολόγος. Σήμερα διευθύνει την Πινακοθήκη Ε. Αβέρωφ στο Μέτσοβο, διδάσκει σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής και εξοικονομεί όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να γράφει. Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της Το ξέφωτο, Δέκα ζωές σε μία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->