«Αρρωστημένες» αφίσες του Ισλαμικού Κράτους απειλούν για «ματωμένα Χριστούγεννα» - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

«Αρρωστημένες» αφίσες του Ισλαμικού Κράτους απειλούν για «ματωμένα Χριστούγεννα»

«Αρρωστημένες» αφίσες του Ισλαμικού Κράτους απειλούν για «ματωμένα Χριστούγεννα»

Μια σειρά από «αρρωστημένες» αφίσες που απειλούν για «Ματωμένα Χριστούγεννα» κυκλοφόρησαν ισλαμιστές τρομοκράτες στα social media που κάνουν προπαγάνδα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους.
Το ISIS απειλεί με αιματοχυσία τις ημέρες των εορτών σε Ευρώπη και ΗΠΑ. 
Οι αρχές στη Δύση βρίσκονται σε μόνιμη επαγρύπνηση και συναγερμό για τρομοκρατικές επιθέσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές και αμερικανικές πόλεις. Είναι άλλωστε νωπές οι μνήμες από την περσινή επίθεση στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Βερολίνου με φορτηγό όπου έχασαν την ζωή τους δεκάδες αθώοι άνθρωποι.
Στις αφίσες που φέρουν την υπογραφή του Ισλαμικού Κράτους, οι τζιχαντιστές καλούν τους «μοναχικούς λύκους» να βάψουν με αίμα τις «γιορτές των Σταυροφόρων». Ανάμεσά τους, μία φωτογραφία ενός Άγιου Βασίλη δίπλα σε ένα κουτί με εκρηκτικά να στέκεται μπροστά από την πλατεία «Times Square» στη Νέα Υόρκη, υπό τον τίτλο: «Θα συναντηθούμε τα Χριστούγεννα... σύντομα».


Εκτός από τις ΗΠΑ, και η Γηραιά Ήπειρος βρίσκεται στο στόχαστρο. Εξαπολύοντας απειλές στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά και με κεντρικό... σύνθημα «Σύντομα στις διακοπές σας», μία από τις αφίσες απεικονίζει το διάσημο ρολόι «Βig Ben».
«Θέλουμε να καταστρέψουμε τη χώρα σας, καθώς καταστρέφετε τη χώρα μας», είναι ένα από τα απειλητικά μηνύματα των τζιχαντιστών.


Οι ισλαμιστές τρομοκράτες χρησιμοποιούν φωτογραφίες από την φωταγωγημένη «Regent Street» στο Λονδίνο, καθώς και από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, όπου διακρίνεται και μία χριστουγεννιάτικη αγορά. 
Από το «στόχαστρό» τους δεν ξέφυγε ούτε το Βατικανό. Στην τελευταία τους προπαγανδιστική αφίσα απεικονίζουν έναν τρομοκράτη με στολή παραλλαγής και μία ρουκέτα να παρακολουθεί από απόσταση την Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, τονίζοντας ότι από τις επιθέσεις «δεν θα εξαιρεθούν ούτε νέοι, ούτε ηλικιωμένοι, ούτε γυναίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->