Νέες Black Edition Jaguar για περισσότερη μοναδικότητα - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Νέες Black Edition Jaguar για περισσότερη μοναδικότητα

Νέες Black Edition Jaguar για περισσότερη μοναδικότητα

Η Jaguar δημιουργεί τις ειδικής σχεδίασης Black Edition εκδόσεις των XE, XF και F-Pace, προσφέροντας περισσότερο εξοπλισμό, αλλά και αισθητική μοναδικότητα σε όποιον τις επιλέξει.
Οι νέες εκδόσεις των μοντέλων της Jaguar έρχονται βαμμένες όχι μόνο σε μαύρο, αλλά και σε γκρι, κόκκινο, λευκό ή μπλε χρώμα του αμαξώματός τους. Από την άλλη, για να δικαιολογήσουν και την ονομασία τους, τα νέα μοντέλα διαθέτουν και το εξωτερικό πακέτο Black Pack, αλλά και μαύρες ζάντες αλουμινίου.
Επίσης, οι εκδόσεις Black Edition ξεχωρίζουν και με τα φιμέ τους τζάμια, τον αναβαθμισμένο τους εσωτερικό εξοπλισμό (π.χ. κάμερα οπισθοπορείας, θερμαινόμενα καθίσματα για τα μοντέλα R Sport Black Edition κ.α.), ενώ ειδικά η νέα Jaguar F-Pace R-Sport Black Edition διαθέτει και μια νέα πανοραμική οροφή.
Η Jaguar θα προσφέρει τις νέες XE, XF και F-Pace Black Edition αποκλειστικά στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και για περιορισμένο χρονικό διάστημα (η διάθεσή τους θα σταματήσει μέσα το 2018). Προς το παρόν δεν σχεδιάζεται και αντίστοιχη έκδοση για την E-Pace.

F-Pace Black 640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->