Έρχεται η νέα Aston Martin Vantage - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Έρχεται η νέα Aston Martin Vantage

Έρχεται η νέα Aston Martin Vantage

Μόνο μερικές ημέρες μας χωρίζουν από την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας γενιάς της Aston Martin Vantage, τα αποκαλυπτήρια της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 21 Νοεμβρίου.
Η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου της μοντέλου συνοδευόμενη από τη φωτογραφία ενός λύκου που σε κοιτά… κατάματα. Χαρακτηριστικό είναι και το hashtag που συνόδευε την ανακοίνωση καθώς #BeautifulWontBeTamed σημαίνει «η ομορφιά δεν εξημερώνεται».
Η Aston Martin λοιπόν έχει άγριες διαθέσεις για τη νέα Vantage, το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της που όμως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγαλύτερα «αδέρφια» της. Μάλιστα εκτός από την ημερομηνία ανακοίνωσης, έχουμε και μία πρώτη teaser εικόνα η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα.
Εκεί η Vantage είναι καλυμμένη με σεντόνι και διακρίνεται μόνο μέρος του χαρακτηριστικού της προσώπου. Θα έχει όμως και αγωνιστική version καθώς στην ίδια φωτογραφία βλέπουμε το πίσω μέρος της Vantage GTE που έχει LED φωτεινή υπογραφή που απλώνεται σε όλο το πίσω μέρος, χωρίς όμως να τραβάει την προσοχή από την επιβλητική πίσω αεροτομή.

Aston-Martin-vantage2017-Teaser-a640tall

Η εμβληματική μάρκα δεν έχει μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τεχνικές προδιαγραφές, αν και αναμένεται να παίρνει ώθηση από τον 4λιτρο V8 κινητήρα που χρησιμοποιείται στην DB11. Κατασκευάστηκε από τη Mercedes-AMG, δέχθηκε τη φροντίδα της Aston Martin και στην περίπτωση του προαναφερθέντος μοντέλου, προσφέρει 510 άλογα.
Για τη Vantage λογικά θα πρέπει αυτός ο αριθμός να μειωθεί καθώς υπάρχει και… ιεραρχία στη γκάμα. Περισσότερα, όσο πλησιάζουμε την 21 Νοεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->