Πόσο γρήγορα θα κάνει τα 0-100 η Urus; - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Πόσο γρήγορα θα κάνει τα 0-100 η Urus;

Πόσο γρήγορα θα κάνει τα 0-100 η Urus;

Η ημέρα των αποκαλυπτηρίων της πολυαναμενόμενης Lamborghini Urus πλησιάζει και όσο ερχόμαστε πιο κοντά σε αυτά, διαρρέουν και περισσότερες πληροφορίες για αυτή!
Tο πρώτο SUV παραγωγής της ιταλικής μάρκας, έχει καιρό τώρα διαρρεύσει πως θα εφοδιάζεται με 4λιτρο, Twin-Turbo V8 κινητήρα που θα προσφέρει γύρω στα 650 άλογα και 86.6 kgm ροπής!
Πως μεταφράζονται οι παραπάνω αριθμοί σε επιδόσεις; Σύμφωνα με δημοσίευμα του Automobile Magazine, τα 0-100 km/h θα έρχονται σε λιγότερα από 3.7sec, με το εν λόγω δημοσίευμα να αναφέρει επίδοση που άγγιξε ακόμα και τα 3.35sec κατά τη φάση των δοκιμών εξέλιξης. Η τελική ταχύτητα της Urus θα ξεπερνάει τα 300 km/h.
Η ισχύς θα περνάει στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων ενώ φυσικά το νέο τέκνο της Σαντ’ Άγκατα Μπολονέζε, θα φέρει προηγμένο σύστημα τετρακίνησης. Τέλος, αναμένεται να δούμε και ακόμα πιο σπορ έκδοση (Performante) αλλά και υβριδική εκδοχή της Urus.
Η επίσημη αποκάλυψη του ιταλικού SUV επιδόσεων είναι προγραμματισμένη για τις 4 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρείας, στη Μπολώνια.

Τι θα λέγατε όμως και για λίγη δράση; Δείτε το νέο μοντέλο της Lamborghini να πατάει γκάζι σε ερημικά τοπία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->