Πρέβεζα: Αγώνας αγάπης για το μικρό Βαγγέλη - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Πρέβεζα: Αγώνας αγάπης για το μικρό Βαγγέλη

Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ στην Πρέβεζα - Αγώνας αγάπης και στήριξης για τον μικρό Βαγγέλη

Ένας αγώνας αγάπης προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένεια του μόλις δύο ετών Βαγγέλη Παπαβασιλείου, που πάσχει από λευχαιμία και δίνει τον δικό του αγώνα ζωής, πρόκειται να γίνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 18:30, στο κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων διοργανώνει αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, στον οποίο η ομάδα Βετεράνων του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί με τους βετεράνους του Σ.Κ Νικόπολης Πρέβεζας και την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας.
Μεγάλα ονόματα που λάμπρυναν με την παρουσία τους τα γήπεδα του μπάσκετ, όπως, Καμπούρης Αργύρης, Διαμαντόπουλος Γιώργος, Δορκοφίκης Περικλής, Ντούσαν Βούκτσεβιτς, Ντάκουλας Βασίλης και αρκετοί άλλοι, θα τιμήσουν με την παρουσία τους για να στηρίξουν την προσπάθεια στην οποία θα συμβάλλουν όλοι οι πολίτες της Πρέβεζας μικροί και μεγάλοι.


Από την ομάδα βετεράνων θα δημοπρατηθούν μπλούζες παικτών της ομάδας και θα κληρωθούν 10 μπάλες μπάσκετ με τις υπογραφές των παικτών οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα θα μοιράσουν αυτόγραφα.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.
Η καλοσύνη και η αγάπη μπορούν να καταφέρουν πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->