Έξαλλη η Άννα Κορακάκη! Γιατί ακύρωσε τη βράβευση της - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Έξαλλη η Άννα Κορακάκη! Γιατί ακύρωσε τη βράβευση της


Σε αντίξοες συνθήκες συνεχίζει να προπονείται η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη λίγο πριν απο το μεγάλο ταξίδι για το παγκόσμιο κύπελλο στις 25 Οκτωβρίου. Φανερά ενοχλημένος φαίνεται να είναι ο πατέρας και προπονητής της με τον Δήμο Δράμας καθώς δεν έγινε τίποτε απ’ όσα συμφωνήθηκαν.
Δηλαδή να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στον χώρο προπόνησης όπως αποφασίστηκε στο στο δημοτικό συμβούλιο άλλα και στο ραντεβού στην Αντιπεριφέρεια Δράμας. Είχε αποφασιστεί η χορήγηση του ποσού των πέντε χιλιάδων ευρώ ώστε η ολυμπιονίκης να προπονείται κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής.
Το γεγονός αυτό δεν άφησε αμέτοχο τον κ. Τάσο Κορακάκη ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν δίστασε να πει τα γεγονότα έξω από τα δόντια. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «Τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν δυο τρία απλά πράγματα;» ακυρώνοντας έτσι την βράβευση τους από τον Δήμο Δράμας.
«Προπονούμαστε μέσα σε ένα χώρο ανθυγιεινό μέσα στην σκόνη, δεν έχουμε τον κατάλληλο φωτισμό, ο ήλιος μπαίνει από τα παράθυρα δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην στόχευση, τα μεταλλικά πλαίσια πίσω από τους στόχους έχουν τρυπήσει… δεν έχουν γίνει τα πιο απλά πράγματα, πράγματα χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Ένα συνεργείο να καθαρίσει τον χώρο, δέκα μαύρες κουρτίνες να μπουν στα παράθυρα .. δεν ζητήσαμε κάτι άλλο το μέλημά μας είναι να δουλέψουμε για το Παγκόσμιο, πώς όμως;;; Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία! Δεν την αντέχω!!! Τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν δυο τρία απλά πράγματα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->