Οι Rolling Stones δημοσιεύουν καινούριο βιντεοκλίπ για ένα από τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Rolling Stones δημοσιεύουν καινούριο βιντεοκλίπ για ένα από τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια


Κάπως αναπάντεχα, οι Rolling Stones έδωσαν στη δημοσιότητα ένα καινούριο lyric video για ένα από τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια, το οποίο μάλιστα έχρισαν και ως «επίσημο».

Ο λόγος για το "She's A Rainbow" και το κλιπ κινουμένων σχεδίων το οποίο απόκτησε (δείτε το στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης), με την ευκαιρία του εορτασμού 50 χρόνων για το άλμπουμ που το περιέχει: το Their Satanic Majesties Request (1967), το οποίο θα τιμηθεί από τη μπάντα με εορταστική επανέκδοση, σχεδιασμένη να βρεθεί στα δισκοπωλεία στις 22 Σεπτέμβρη. 

Η περίσταση πάντως δεν ήταν η μόνη, αφού το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο πριν ξεκινήσει η 14ημερη περιοδεία τους στην Ευρώπη. 

Οι ίδιοι πάντως είπαν ότι με το συγκεκριμένο καλειδοσκοπικό κλιπ θέλησαν να γιορτάσουν την ιδέα της θηλυκότητας διαμέσου των αιώνων, ενώ τόνισαν την παρουσία σε αυτό την παρουσία της τζαζ πιανίστριας Mary Lou Williams και της Ρωσίδας χορεύτριας Lubowska, όπως και των έργων ζωγραφικής του Baudry και του Giorgione που έχουν χρησιμοποιήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->