Ο Dave Grohl μιλά για το θάνατο του Chris Cornell και του Chester Bennington - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Dave Grohl μιλά για το θάνατο του Chris Cornell και του Chester Bennington

Ο Dave Grohl (frontman των Foo Fighters), μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Ζηλανδίας για το θάνατο του Chester Bennigton και του Chris Cornell.Εμφανώς συγκινημένος είπε ότι ο Chris ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ταλαντούχος και είχε πολλά να δώσει ακόμη.

Ο Grohl, ο οποίος είχε ζήσει κάτι ανάλογο ώς μέλος των Nirvana, συμπλήρωσε: "Πιστεύω πως οι ψυχικές νόσοι και η κατάθλιψη είναι κάτι που οι άνθρωποι πρέπει να πάρουν σοβαρά. Υπάρχει ένα στίγμα που συνδέεται με αυτές και αυτό είναι άδικο. Έτσι όπως φροντίζει κανείς τον εαυτό του με κάθε άλλο τρόπο, νομίζω πως είναι σημαντικό οι άνθρωποι να φροντίζουν τον εαυτό τους και σε αυτό το θέμα."

Τη σκέψη του Grohl συνέχισε ο ντράμμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, ο οποίος συμμετείχε στην κουβέντα λέγοντας "Δεν έχει καμία σημασία τι έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό ή πόσα views έχεις στο YouTube σου. Όλα αυτά είναι άσκοπα και τα πετάς από το παράθυρο αν όπως είπε ο Dave δεν αισθάνεσαι καλά. Να προσέχετε τον εαυτό σας και αν κάποιος δείτε πως είναι πεσμένος, δώστε του την απαραίτητη σημασία."

Απόσπασμα από τη συνέντευξη μπορείτε να δείτε εδώ:


-->